Cautare
, Staff

Lifestyle |
|

S-a deschis cea mai nouă destinație de distracție pentru copii din București

Locul de joacă Fabulous Kids și-a deschis porțile pentru public luna aceasta, în vecinătatea parcului Titan din Capitală. Locația pune la dispoziţia copiilor cu vârste între 2 ani şi 12 ani cele mai noi şi sigure echipamente pentru joacă şi educaţie, precum și o  zonă special amenajată pentru relaxarea părinților.  
imageedit_1_7542718391

Conceptul Fabuous Kids a fost creat din dorința de a oferi copiilor un loc de distracție diferit, educativ şi amuzant în acelaşi timp. Fabulous Kids reuneşte în acelaşi concept un spațiu de petrecere a timpului liber într-un mod creativ şi educativ,  jocuri, ateliere, spaţiu pentru petreceri tematice şi aniversări, organizate şi supervizate de echipe specializată în domeniu, precum şi de artişti invitaţi.

„Pe lângă metodele creative şi educative prin care copiii pot petrece timpul liber, le oferim părinților încredere, prin urmărirea celor mai înalte standarde de siguranță a spațiilor și a echipamenteler utilizate. Spațiul Fabulous Kids este creat pentru a le stimula copiilor imaginația, îi determinăm în permanență să socializeze și să învețe prin joc”, spune Alina Luscan, fondator Fabulous Kids.

Printre activitățiile pe care copiii le pot realiza în cadrul locului de joacă se numără: Labirintul Fabulous Kids (fiecare participant își va personaliza traseul, oprindu-se în puncte-cheie din cadrul labirintului, pentru a se cățăra, a sări în piscina cu bile), Trambulina Fabulous KidsPeretele de cățărat Fabulous Kids (căţărarea pe perete îi ajută pe copii să își crească rezistenţa fizică, să fie mai flexibili, să își controleze echilibrul), Karaoke, Pictură.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii