Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

S-a deschis campania de nominalizări pentru Premiile de Excelență IAA România

IAA România anunță deschiderea nominalizărilor pentru Premiile de Excelență IAA și pentru Premiile Speciale IAA.
iaa_romania_logo

Premiile de Excelență IAA sunt o inițiativă prin care se aduce recunoaștere publică a acelor personalități care au contribuit substanțial la promovarea industriei de marketing și comunicare din România.

În 2015, Premiile de Excelenta IAA se afla la a VII-a ediție. Ediția din acest an propune industriei de marketing și comunicare o nouă structură de Premii de Excelență. Sunt 8 categorii redefinite pentru Premiile de Excelență și 3 Premii Speciale IAA, adaptate pentru a reflecta atât provocările și transformările ce stau în fața industriei cât și pentru a pune în valoare contribuția pe care o aduc oamenii în acest domeniu.

Nominalizările pot fi făcute de orice persoană, accesând site-ul special dedicat www.premii.iaa.ro, începând de azi și până pe data de 5 noiembrie 2015, orele 23:00.

Citește: SCRIE UN COMUNICAT DE PRESĂ!

Consiliul Director IAA România recomandă membrilor săi precum și celorlalte persoane care doresc să-și nominalizeze favoriții la una dintre categoriile de premii să nu depășească număr de 3 (trei) propuneri pentru aceeași categorie.

De asemenea, argumentele pentru care se face nominalizarea trebuie detaliate astfel încât realizarile persoanelor propuse să poata fi înțelese integral de către cele trei jurii ale evenimentului.

Laureații acestei ediții vor fi desemnați prin votul a trei comitete diferite: Boardul IAA, Senatul IAA și un Comitet de Laureați ai edițiilor precedente.

Anunțarea laureaților se va face pe 16 noiembrie 2015, în cadrul Galei Premiilor de Excelență IAA care va avea loc la Ateneul Român, începând cu orele 19:00.

Premiile de Excelență IAA au loc în acest an în cadrul platformei Ziua Publicității.

Atât Premiile de Excelență IAA cât și Ziua Publicității sunt evenimente proprii ale IAA România și au loc pe 16 noiembrie 2015 la Athenee Palace Hilton și respectiv Ateneul Român.

ZIARELE NAȚIONALE CU CELE MAI MARI VENITURI DIN PUBLICITATE (9 LUNI 2015)

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii