Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Travel |
|

S-au redeschis 13 centre de tratament balnear din ţară

Cele 13 centre de tratament balnear din ţară, aflate în subordinea Ministerului Muncii, şi-au reluat activitatea, însă capacitatea de cazare a acestora a fost redusă semnificativ ca urmare a măsurilor de siguranţă impuse pentru limitarea raspândirii noului coronavirus, informează Radio România Actualități.
 aboneaza-te
govora_MG_1817

Foto: Govora

Potrivit conducerii Ministerului Muncii, capacitatea totală a acestor centre balneare este de peste 3.000 de locuri de cazare pe serie, însă pentru respectarea măsurilor de siguranţă, au fost puse în vânzare doar 2.100.

Ministrul muncii, Violeta Alexandru, a precizat că, din păcate, pentru a evita aglomeraţia, a scăzut numărul de intrări pe zi şi pe serie.

Violeta Alexandru a mai spus că în toate centrele balneare din subordine au fost implementate măsuri pentru prevenirea contaminării cu noul coronavirus a oaspeţilor şi angajaţilor.

Activitatea de eliberare a biletelor de tratament balnear prin intermediul Casei Naţionale de Pensii Publice a fost sistată din 16 martie 2020, în contextul pandemiei, notează Radio România Actualități.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii