Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Antreprenori |
|

S-au prelungit înscrierile la #AirCompetition, competiție dedicată antreprenorilor sociali

Entitățile for-profit și non-profit din statele din bazinul Dunării cu proiecte de antreprenoriat social se mai pot înscrie în competiția #AirCompetition până la data de 30 iunie a.c. Câștigătorii vor primi premii în valoare de min. 10.000 de euro și acces exclusiv la o rețea largă de investitori.
antreprenoriat social

Organizațiile trebuie să aibă cel puțin 1 an vechime, să provină din regiunea Dunării sau să activeze într-unul din statele bazinului dunărean și să demonstreze că au un impact social sau ecologic clar, pozitiv și măsurabil.

În urma competiției vor fi selectate 30 de proiecte, iar concurenții selectați vor primi consultanță unu-la-unu înaintea susținerii sesiunilor de pitching care vor desemna câștigătorii.

Odată cu #AirCompetition a fost lansată și #AIRMOOC, o platformă gratuită de e-learning pentru antreprenorii sociali, cu 6 module de training care pot fi parcurse în 6 săptămâni.

#AirCompetition este o inițiativă lansată în cadrul proiectului Finance4SocialChange, finanțat prin Programul Transnațional Dunărea. În România proiectul este implementat prin UEFISCDI – Unitatea Executivă pentru Finanțarea Învățământului Superior, Cercetării, Dezvoltării și Inovării.

Detalii, pe air-mooc.teachable.com.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii