Cautare
, Contributor

Modă |
|

S-a redeschis Galeria Designerilor Români din magazinul Cocor

7601_319159118212402_1709004333_n.jpg
Galeria Designerilor Români din COCOR s-a redeschis pe o suprafață de 500 de metri, cu un design interior semnat de Mihai Albu și Omid Ghannadi.

Galeria Designerilor Români este primul magazin multibrand care reunește sub același acoperiș colecțiile unora dintre cei mai importanți designeri români: Andra Andreescu, Alexandra Calafeteanu, Adelina Ivan, Anca & Silvia Negulescu, Anca Radulescu, www.Andreea Raicu.ro by PNK Casual, Andreea Visescu, Agnes Toma, Bold, Casual Monday, Cathias Edeline, Clara Rotescu, Corina Vlădescu, Cristian Samfira, Cristina Nichita, Dana Păun, Deea Buzdugan, Elena Perseil, Kinga Varga, Lavinia Nistor, Laura Olteanu, Lena Criveanu, Mândra Chic, Mihai Albu, Mirela Diaconu, Molecule F, Murmur, Norina Stoica, PNK Casual, Rhea Costa, Simona Semen, Ștefan Burdea, Ștefan Muscă, Ștefania Caragea, Stephan Pelger și Studio Cabal.

 aboneaza-te

,,Noutatea cu care vine Galeria Designerilor Români constă în faptul că unele colecții ale designerilor sunt realizate exclusiv pentru noi, un lucru cu care ne mândrim foarte mult” a declarat Cătălina Toaxen, Director de Expansiune și Repoziționare Cocor.

Designul noului spațiu a fost conturat de Mihai Albu și concretizat de către arhitectul Omid Ghannadi, într-un stil minimalist, în tonuri de alb și negru, punând în evidență creațiile expuse și delimitând discret spațiul fiecărui designer în parte.

Deschisă în anul 2010, Galeria Designerilor Români de la Cocor înregistrase în primele trei luni de la inaugurare vânzări de circa 200.000 de euro. La acea vreme, dintre cei 32 de designeri prezenți cu creații în cadrul galeriei, Liza Panait, Mihai Albu și Kristina Dragomir se detașaseră pe categoriile ,,haine”, ,,încălțăminte” și ,,accesorii”.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii