Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Travel |
|

Ryanair va relua 40% din zboruri de la 1 iulie

Ryanair a confirmat, marți, că va relua, de la 1 iulie, 40% din zborurile planificate. Comapania a mai declarat că pasagerii vor fi obligați să poarte măști și să ceară permisiunea echipajului atunci când vor să meargă la toaletă, scrie Reuters.

Compania aeriană irlandeză, cel mai mare operator european de low-cost, va începe să efectueze 1.000 de zboruri pe zi, de la 1 iulie, potrivit unui comunicat. În prezent, operează 30 de zboruri pe zi. Astfel, Ryanair va putea să acopere 90% din rețeaua de zboruri anterioară crizei, dar cu o frecvență mai redusă.

Luna aceasta, Michael O’Leary, CEO-ul companiei a declarat că Ryanair ar putea să reia, în august, chiar 50% din zborurile normale, dar cu cel puțin jumătate din locuri probabil goale din cauza „cererii anemice”.

Ryanair va solicita tuturor pasagerilor să completeze un formular prin care să detaliaze durata vizitei și locul unde se vor caza, informații care vor fi furnizate guvernelor din UE pentru a monitoriza măsurile de carantină.

Ryanair a declarat că va dezinfecta interioarele aeronavelor în fiecare seară și că va interzice plata cu numerar la bord. De asemenea, va încuraja pasagerii să-și verifice temperatura înainte de călătorie.

„Coada la toalete va fi interzisă la bord. Pentru a merge la toaletă, pasagerii trebuie să se adreseze echipajului”, se mai arată în același comunicat transmis de companie și preluat de Reuters.

 

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii