FacebookTwitterLinkedIn

Foto: James Bort

Actorul de origine canadiană Ryan Reynolds este cunoscut pentru rolurile sale în filme precum „X-Men Origini: Wolverine” (2006), „Lanterna Verde: Protectorul Universului” (2011),  drama „Îngropat de viu” (2010), dar și filmul „O călătorie cu miză mare” (2015), primit cu laude de către critici. S-a alăturat și Sandrei Bullock în binecunoscuta comedie romantică „Vrei să te însori cu mine?” (The Proposal) și a avut un rol foarte apreciat în „Desigur…poate că…” (Definitely, Maybe). Anul acesta, a revenit pe marele ecrane în seriile Marvel Comics, ca personajul Deadpool, în filmul cu același nume.

Ca ambasador al brandului Piaget, Ryan Reynolds declară: „Sunt foarte fericit să mă alătur familiei Piaget. Știam de brandul Piaget de când eram mic copil. Nu mă pot gândi la un brand care să exprime mai bine măiestria, eleganța și creativitatea. Lucrez într-un domeniu în care lucrurile pot fi risipite cu ușurință. Așa că atunci când găsesc ceva etern, devine important. Acesta este unul dintre lucrurile pe care le iubesc la Piaget”.

Philippe Leopold-Metzger, CEO Piaget, motivează alegerea făcută: „Ryan Reynolds își încântă publicul prin eleganță și charismă. Rolurile curajoase și remarcabile, alături de înfățișarea atractivă, l-au făcut să își câștige locul printre cei buni actori ai Hollywood-ului. Suntem mai  mult decât încântați să îl primim în familia Piaget”.