FacebookTwitterLinkedIn

Ryan Kaji are 9 ani și este cel mai bine plătit copil de pe YouTube, scrie Forbes.com. Cu ocazia paradei a stat acasă, în Texas, însă un gigant alter-ego al său a coborât pe Fifth Avenue.

„A fost atât de cool pentru că era mare și zbura. Și a fost la televizor! ”, a spus Kaji cu un chicotit, amintindu-și momentul în care a devenit primul YouTuber care a apărut vreodată în parada istorică.

Și totuși, această apariție a sa în cortegiu nu reprezintă nici pe departe marea victorie. Cuverturile de pat roșii, măștile, periuțele de dinți și jucăriile, precum și articolele cu asemănarea umană a lui Kaji, toate sunt vândute pe Amazon, Walmart, Target, dar și de alți comercianți.

Sunt nouă canale YouTube care fac parte din familia Kaji, dintre care cel mai mare este Ryan’s World, cu 27,6 milioane de abonați.

Aici sunt postate un mix de materiale video pe teme educative, potrivite pentru familie, printre care un tutorial Playdough personalizat, experimente științifice DIY și timp petrecut cu surorile sale gemene. Toate acestea ajută la promovarea a aproximativ 5.000 de produse cu tematică Ryan, care generează anual peste 200 de milioane de dolari, fapt ce l-a plasat în fruntea listei Forbes din 2020 a celor mai bine plătite vedete YouTube din lume.

Totuși, deși este un milionar înainte de a-și putea număra vârsta în două cifre, Kaji nu și-a uitat visurile: „Vreau să fiu gamer”, spune el, tatăl său adăugând că micuțul învață programare. Deocamdată, Kaji se luptă cu părinții săi pentru a obține cât mai mult timp de ecran, inclusiv pe You Tube.