Cautare
, Contributor

Industrie |
|

Ruxandra Băndilă, director de strategie și dezvoltare a operațiunilor Lafarge România

Ruxandra_Bandila_lafarge_(426x640).jpg
Ruxandra Băndilă va prelua, începând cu data de 1 aprilie 2013, funcția de director de strategie și dezvoltare a operațiunilor grupului Lafarge în România.

Înainte de a se alătura Lafarge România, Ruxandra Băndilă a fost, timp de ;ase ani, directorul de marketing şi dezvoltare pentru PricewaterhouseCoopers România și Europa de Sud-Est. Ea a venit la PwC din funcţia de Director Executiv al Consiliului Investitorilor Străini, unde a contribuit activ la soluţionarea problemelor mediului de afaceri. Anterior, a fost înalt funcţionar ONU, şef al departamentului social-economic în cadrul Programului Naţiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD). 

Sonia Artinian, country CEO Lafarge România:"Pentru dezvoltarea României, e nevoie de autostrăzi"

În perioada 1996-1998, a fost directorul Proiectului de Reabilitare a Şcolilor, în valoare de 130 milioane USD, finanţat de către Banca Mondială. În perioada 1991-1996, a lucrat în Franţa, în cadrul mai multor proiecte derulate de Agenţia Franceză de Energie şi Protecţia Mediului – ADEME.

Ruxandra Băndilă a obţinut titlul de doctor în Energetică la École des Mines de Paris in 1996. Este membru in boardul Centrului Național de Dezvoltare Durabilă și membru al European Association of Communications Directors.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii