Cautare
, Forbes Staff

Imobiliare |
|

Rustler România estimează afaceri de 2,5 mil. euro în 2017, în creștere cu aproape 40%

Rustler România, sucursala Rustler Group – Austria, companie de real-estate prezentă de 5 ani pe plan local, estimează afaceri în creștere cu aproape 40% pentru 2017, de până la 2,5 milioane euro.
 aboneaza-te
Imobiliare shutterstock_328531991

Creșterile companiei provin în mare parte din serviciile de property și facility management oferite clienților din sectorul clădirilor de birouri de clasă A și B, urmate de clienți din sectoarele logistic, industrial, retail și sectorul medical privat.

Compania administrează în prezent peste 30 de proiecte, care însumează 500.000 de metri pătrați de proprietăți imobiliare. Printre clienții din portofoliu se numără Bluehouse Capital, WDP Development, NEPI Rockcastle, VASTINT, IVECO Services, Monza Hospital sau Decathlon.

„Piața se educă din ce în ce mai mult și mai rapid. Partenerii noștri încep să înțeleagă necesitatea unor servicii de Property și Facility management calitative. Beneficiarii au început să discute și să investească în aspecte legate de mentenanța preventivă, încă din stadiul de proiectare al clădirilor, concept pe care îl aplicăm tot mai mult și în România”, a declarat Daniel State, Managing Director Rustler România.

În România, compania a înregistrat o cifră de afaceri de 1,8 milioane euro în 2016, având in prezent o echipă de 90 de angajați. Printre serviciile oferite pe piața din România se numără: property management, facility management, project management, evaluări și auditări tehnice.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii