Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

CORONAVIRUS |
|

Rusia: Cazurile de COVID-19 au depășit 1 milion

Conform datelor furnizate de Comitetul guvernamental înfiinţat pentru stoparea răspândirii noului coronavirus ,Rusia a depășit marți pragul de 1 milion de îmbolnăviri cu noul coronavirus.
 aboneaza-te
coronavirus

Conform datelor furnizate de Comitetul guvernamental înfiinţat pentru stoparea răspândirii noului coronavirus ,Rusia a depășit marți pragul de 1 milion de îmbolnăviri cu noul coronavirus, informează Agerpres.

În ultimele 24 de ore, autoritățile medicale au raportat 4.729 de noi cazuri de coronavirus, în timp ce bilanțul total al infecțiilor cu noul virus a ajuns la 1.000.48 de persoane.

Statisticile oficiale arată că noul virus a provocat până în prezent 17.299 de decese, în timp ce 123 dintre ele au fost raportate într-o singură zi. Principalul focar de infecție este Moscova, cu un total de 263.059 de cazuri de coronavirus şi 4.832 de decese.

De la începutul pandemiei și până în prezent, 815.705 de persoane au fost declarate vindecate. Agenția pentru protecția consumatorului indică faptul că 211.248 de persoane se află în prezent sub observaţie medicală.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii