Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Leadership |
|

Rusia: Alexei Navalny e posibil să nu fi fost otrăvit

Alexei Navalny, un adversar declarat al președintelui rus Vladimir Putin, a fost transportat la spital cu un elicopter sâmbătă pentru îngrijiri suplimentare.
navalny

Alexei Navalny, un adversar declarat al președintelui rus Vladimir Putin, a fost transportat la spital cu un elicopter sâmbătă pentru îngrijiri suplimentare. Acestuia i s-a făcut rău în avion sâmbătă când zbura dinspre Siberia spre Moscova, informează Reuters.

Medicii germani care îl tratează în prezent pe Navalny au declarat luni că examenele medicale au indicat o intoxicație cu un fel de inhibitor de colinesterază, deși nu se cunoaște încă substanța specifică.

Oficialii ruși din domeniul sănătății au contrazis acest diagnostic, spunând că Navalny a fost testat negativ la inhibitorii de colinesterază când a fost internat la Omsk săptămâna trecută.

Purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitry Peskov, a declarat că medicii din clinica germană la care a fost internat Navalny nu au identificat substanța din spatele bolii lui Navalny și că nu este clar de ce medicii germani se „grăbeau” să folosească cuvântul otrăvire. Dacă otrăvirea ar fi stabilită definitiv drept cauză, atunci va fi lansată o anchetă.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii