Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Reinventarea României |
|

Rucsandra Hurezeanu, CEO şi fondator Ivatherm: „Companiile românești sunt cele care duc la creșterea economiei acestei țări”

Industria cosmetică, ca și cea alimentară, nu face parte din categoria industriilor cele mai grav afectate de pandemie. Iar business-ul de cosmetice Ivatherm mai are două atuuri: comercializarea produselor în lanțurile autohtone de farmacii și exportul.
 aboneaza-te
Rucsandra Hurezeanu 3

„În Romania nu am avut niciun fel de scădere, noi vindem cosmetice exclusiv în farmacii și suntem o companie de retail”, a punctat Rucsandra Hurezeanu la reINVENTAREA României.

În privința exportului, lucrurile ar fi stat mai bine dacă brandul ar fi avut timp să se consolideze, în condițiile în care Ivatherm a intrat pe piețele externe de aproape 2 ani. Odatăcu criza, planurile de extindere pe aceste piețe au fost date peste cap. „Pentru noi cel mai important proiect la care am lucrat șase luni a fost intrarea pe o piață vestică, Marea Britanie – urma să avem întâlniri cu retaileri în luna august” spune Rucsandra Hurezeanu.

Statul ar trebui să susțină mai mult și mai profesionist firmele care sunt pregătite să exporte, consideră fondatoarea Ivatherm. Degeaba susții o firmă nepregătită, fără resurse, fără experiență. Așa cum degeaba finanțezi participarea și organizarea de târguri în afara țării, dacă această organizare este nearticulată.

Criza actuală ar putea fi un moment bun de întoarcere a românilor mai mult către brandurile românești de calitate. Pentru că până la urmă „companiile românești sunt cele care duc la creșterea economiei acestei țări; felul în care noi prosperăm va face economia să prospere – până la urmă taxele pe care noi le plătim se duc integral către școli, sănătate ori infrastructură.”

Cu toate că îl consideră un moment de supraviețuire, Rucsandra Hurezeanu este optimistă: „Noi ne așteptăm ca cel puțin anul viitor totul sa revină la normal.” „Nu ne așteptăm la o scădere pe termen lung sau temporară a industriei, sectorului sau consumului.”

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii