Cautare
, Contributor

Bunuri de consum |
|

RTC, afaceri de 27,5 milioane de euro în 2014

RTC Proffice Experience, unul dintre cei mai importanţi jucători în domeniul importului și distribuției de consumabile pentru birouri și alte spații de lucru, înregistrează pentru al doilea an consecutiv, o evoluție pozitivă, înregistrând în 2014 o cifră de afaceri de 27.5 milioane euro (în creştere cu 15% faţă de anul precedent), informează compania.
Gabriel Muresanu

„Creşterea cifrei de afaceri și implicit a cotei de piață RTC sunt rezultatul creșterii forței de vânzări RTC, precum și a creșterii calității proceselor de vânzare cu o echipă unită, puternică și motivată, în condiţiile unei pieţe constante ca mărime şi jucători. Am reuşit, deci, să ne majorăm cifrele datorită creşterii organice a numărului de clienţi cu peste 30%, a introducerii gamelor noi de produse precum igienă și protocol (încă o locomotivă a businessului) şi a îmbunătăţirii serviciilor RTC oferite clienţilor prin intermediul forței de vânzări, a platformei online şi a sistemului logistic. Pentru 2015 ne propunem o creştere agregată tot de 15%, accentul fiind pus în continuare pe creșterea forței de vânzări și a numărului de clienți RTC în piață”, a declarat Gabriel Mureșanu, CEO RTC Proffice.

RTC are un stoc de peste 5.000 de produse, livrând în jur de 1 milion de colete anual. Aceste cifre sunt posibile cu ajutorul sistemului logistic deținut de RTC, având ca element central un depozit semi-automatizat de 7.000 mp, unul dintre cele mai moderne și mai mari din industria de profil.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii