Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Tech |
|

RTB House lansează o soluție bazată pe inteligență artificială care îmbunătățește performanța reclamelor video

RTB House, companie globală care oferă tehnologii de marketing de ultimă generație, lansează Streaming Video Ads.
 aboneaza-te
Video

Streaming Video Ads este o soluție construită pe baza infrastructurii de inteligență artificială. Folosirea acestui instrument presupune interacțiunea cu utilizatorii prin reclame video eficiente, dinamice și asigurarea unei experiențe de vizionare bazată pe rafinare, îmbunătățită cu elemente contextuale unice și mesaje personalizate.

Componenta video este una cheie a brandingului, care ajută la concentrarea mesajelor de marketing, îmbunătățirea interacțiunii clienților și susține consecvent și captivant valorile de brand. Conform unui studiu realizat de Wyzowl, două treimi dintre respondenți (66%) au spus că preferă conținutul video atunci când vor să afle mai multe detalii despre un produs sau serviciu.

Pentru a spori performanța acestora, soluția Streaming Video Ads creată de RTB House este dezvoltată constant, astfel încât jucătorii din publicitate să poată furniza strategii unice și consistente pentru brandurile pe care le reprezintă. Streaming Video Ads presupune prezentarea brandului într-o manieră atrăgătoare și interactivă, iar pentru o așa performanță RTB House folosește algoritmi din ramura Deep Learning a inteligenței artificiale pentru selectarea recomandărilor respective.

„Crearea unei legături de durată cu utilizatorii necesită o înțelegere aprofundată a comportamentelor acestora. Fiecare parcurs în online este unic, deoarece fiecare client este diferit și are propriul set de preferințe, nevoi și comportamente. Acesta este motivul pentru care soluția noastră de livrare a reclamelor video personalizate este una eficientă pentru orice strategie de marketing digital: avem o abordare axată pe utilizator”, a declarat Łukasz Abgarowicz, Head of New Products RTB House.

Soluția Streaming Video Ads este disponibilă în toate formatele video, pentru diferite tipuri de dispozitive. Plasamentele acestora sunt stabilizate prin tehnologia RTB House de contextualizare și pe baza mecanismelor de Brand Safety de client. Astfel, reclamele sunt prezentate în contexte sigure pentru brand și este maximizată performanța acestora. Pentru a asigura o transmitere consecventă a mesajului, Streaming Video Ads poate fi folosită în tandem cu alte formate creative oferite de RTB House, inclusiv bannere ce permit interacțiunea utilizatorilor, bannere dinamice de display, campanii în aplicație și multe altele.

Toate formatele incluse în Streaming Video Ads oferă KPI (indicatori cheie de performanță), care măsoară impactul reclamei video. Analiza avansată a RTB House urmărește interacțiunea unui utilizator cu brandul și oferă informații valoroase care le permit publicitarilor să-și adapteze strategiile și să creeze un parcurs optim pentru utilizatorul final.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii