FacebookTwitterLinkedIn

Roxana Buha este unul dintre cei mai longevivi specialiști din industria românească de media, cu o experiență de peste 20 ani ani în zona de trading.

Roxana Buha: „Mă simt pregătită și încrezătoare pentru această nouă provocare. Desigur, la nivelul grupului nostru colaborăm și relaționăm deja foarte bine în zona de investment, însă pentru viitor e nevoie de un plan ambițios pentru a securiza poziția de market leader a grupului. O să pun toată energia în sprijinul colegilor, pentru realizarea unor planuri strategice, structurate atât la nivel de grup, cât și pentru specificitatea fiecărei divizii”.  

În noua funcție, Roxana Buha va raporta direct către Ștefan Iordache și Teddy Dumitrescu.

Rolul de Head of Investment Publicis Groupe Romania presupune stabilirea și implementarea tuturor strategiilor de negociere cu medii și furnizori, pentru maximizarea avantajelor competitive și asigurarea celor mai bune condiții comerciale pentru clienții agențiilor din grupul Publicis Romania.

„O felicit din toată inima pe Roxana. Experiența ei în zona de media trading este excepțională și am toată încrederea că din această poziție, Roxana va contribui la atingerea potențialului maxim al Publicis Groupe Romania”, a declarat Alexandra Dimitriu, Chief Media Officer Publicis Groupe

Publicis Groupe Romania, prezent de 25 ani pe piața locală, este cel mai mare grup de marketing, comunicare și transformare digitală din România.

TOPUL AGENȚIILOR DE MEDIA ÎN ANUL 2018