FacebookTwitterLinkedIn

Noua identitate vizuală să va baza pe numele Romtelecom, urmând ca Dolce să rămână ca nume de brand doar pentru serviciile online și pentru televiziunile pe care Romtelecom le deține, informează site-ul Media Expres, citând un comunicat al companiei.

Din punct de vedere comercial, Romtelecom îşi susţine această poziţionare bazată pe conţinut, oferind noilor săi clienţi pachete cu servicii de televiziune, internet şi telefonie, incluzând canalele premium HBO şi HBO Comedy, plus cele două canale exclusive – Shorts TV şi Comedy Central Extra – pe întreaga perioadă contractuală de doi ani.

Shorts TV este un canal dedicat scurt-metrajelor pentru televiziune, iar Comedy Central Extra este dedicat celor dependenţi de comedie, se mai arată în comunicat.

Preţurile noilor pachete încep de la 49 lei pe lună, cu TVA inclus, pentru primele trei luni. Pentru restul perioadei contractuale, preţul pachetului va fi de 59 lei pe lună cu TVA.

Clienţii existenţi de televiziune ai Romtelecom beneficiază gratuit de canalele HBO şi HBO Comedy până la 31 martie, urmând ca după această dată, aceste canale să fie disponibile, în cadrul unei oferte promoţionale, la un tarif de 10 lei/lună cu TVA, pentru clienţii care îşi exprimă intenţia de a le păstra în grilă.

Shorts TV este o televiziune americană a cărei versiune internațională este deținută și operată de Shorts International și Chellomedia. Comedy Central Extra este o televiziune americană operată la nivel internațional de Viacom International Media Networks.