FacebookTwitterLinkedIn

La aniversarea a douăzeci de ani de activitate, Romsys, unul dintre primii trei integratori IT din România, anunţă un reviriment al zonei de clienţi corporate, în special manufacturing. Aceasta a ajuns pe locul doi în portofoliul clienţilor săi, luând locul sectorului financiar-bancar, după cum a arătat Horaţiu Berdilă, CEO Romsys.

În privinţa cifrei de afaceri, care în 2012 a fost de 52 de milioane de euro, Romsys are aşteptări similare pentru 2013, în condiţiile în care  65 % din veniturile sale provin din vânzarea de soluţii şi servicii.

40% din clienţii Romsys sunt din sectorul public, iar zona de corporate reprezintă 60 %. Compania are în acest moment peste 2000 de clienţi, dintre care peste jumătate fac parte dintre cele mai mari companii din România.

Membră a holding austriac New Frontier Group, Romsys a livrat peste 3.500 de proiecte IT în 20 de ani de existenţă. Romsys va lansa în curând un portal de consultanţă prin  care clienţii vor putea evalua gradul de digitalizare al companiei.