Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Auto |
|

Rompetrol și Mol au câștigat licitația pentru concesionarea spațiilor de servicii pe tronsoanele de autostradă A1 și A2 Autostrada Soarelui

Companiile petroliere Rompetrol și Mol au câștigat licitația pentru concesionarea spațiilor de servicii pe tronsoanele de Autostradă A 1 de la București la Arad respectiv pe A 2 Autostrada Soarelui, informează Radio România Actualități.
autostrada-soarelui
Este vorba despre concesionarea a 26 de spații de servicii (câte 13 pentru fiecare sens) pentru o durată de 20 de ani contract care ar aduce venituri de 67 de milioane de lei pe an, a anunțat ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, conform Radio România Actualități.
Prin concesionarea spațiilor de servicii se pot amenaja benzinării, stații de încărcare pentru mașini electrice sau alte facilități moderne precum magazine sau restaurante.
Urmează demersuri similare și pentru autostrăzile A10 și A3, iar pentru Autostrada Moldovei A7, viitoarele spații de servicii sunt gândite încă de pe acum, de la faza de proiectare, astfel încât viitorul concesionar să aibă dotările și spațiul necesar pentru cele menționate (stații de încărcare electrică și de alimentare cu carburant, restaurante, magazine, etc).

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii