FacebookTwitterLinkedIn

City Gate este un complex de birouri de clasă A, cu o suprafață totală închiriabilă de 48.000 metri pătrați.

Aceasta este prima tranzacție finalizată sub îndrumarea lui Ziv Gigi, numit recent director general al operațiunilor GTC din România și a CEE Estate, companie de administrare a activelor.

Acest acord dovedește, încă o dată, că strategia noastră de a menține parteneriate de calitate și o cooperare pe termen lung cu chiriașii noștri este reciproc benefică, a declarat Ziv Gigi, directorul general al operațiunilor GTC din România.  

Grupul GTC este unul dintre cei mai importanți investitori și dezvoltatori imobiliari, activ în Polonia și în capitalele țărilor din Europa Centrală și de Est. Din 1994, GTC a dezvoltat 76 spații de birouri moderne și proprietăți de retail, cu o suprafață totală de peste 1,3 milioane mp, în Europa Centrală și de Est.

GTC gestionează acum un portofoliu imobiliar comercial din care fac parte 48 de clădiri, care oferă peste 750.000 mp de birouri închiriabile și spații comerciale în Polonia, Budapesta, București, Belgrad, Zagreb și Sofia. În plus, GTC are în plan dezvoltarea a 325.000 mp de proprietăți de retail și birouri în capitalele Europei Centrale și de Est, iar 37.000 mp se află deja în construcție.

GTC S.A. este listată la Bursa de Valori din Varșovia, inclusă în indicele mWIG40 și cotată la Bursa de Valori din Johannesburg.