Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

500 miliardari |
|

Romeo Dunca și familia – 500 Miliardari Ediția 2011

Romeo Dunca.jpg
Nume: Romeo Dunca și familia Avere: 14-15 milioane de euro Varsta: 43 de ani Resedinta: Timiș Domeniu/Companie: Transporturi de mărfuri  

Pasiunea omului de afaceri Romeo Dunca pentru sporturile extreme este deja bine cunoscută tuturor. Directorul general al Dunca Expediţii a participat în cadrul competiţiei Paris-Dakar, în urmă cu cinci ani. La finalul lui 2009, Dunca a participat, la Sibiu, la Red Bull Romaniacs, competiţie de enduro cu cel mai mare grad de dificultate din lume. Poliţia rutieră l-a domolit pe milionarul aventurier în vara acestui an. Dunca a fost prins de radar conducând cu 106 km/oră şi a rămas o vreme fără permis.

În palmaresul lui Dunca se numără şi escaladarea vârfului Manaslu din munţii Himalaya (8.156 de metri), după o expediţie care a durat 26 de zile. Nu se limitează doar la atât. Potrivit propriilor declaraţii, mai are o provocare pe care vrea să o ducă la final: o expediţie la Polul Sud.Abia după aceea se va dedica în totalitate proiectelor investiţionale. Încă de acum trei ani, omul de afaceri avea în plan realizarea unei staţiuni turistice la Muntele Mic, care ar fi creat mai mult de 80 de kilometri de pârtie. Proiectul a fost oprit o vreme, Primăria din Turnu Ruieni (Caraş-Severin) respingând proiectul lui Dunca în favoarea unor investitori care urmau să instaleze acolo centrale eoliene.

Însă se pare că proiectul său a redevenit unul de actualitate.Businessul de transporturi de mărfuri a înregistrat pierderi pentru al patrulea an consecutiv, deşi cifra de afaceri a crescut anul trecut cu 5 milioane de euro, comparativ cu 2009. În prezent, compania deţine în exploatare un parc auto de peste 800 de camioane.Familia Dunca deţine un parc logistic desfăşurat pe o suprafaţă de peste 17 hectare, care cuprinde clădiri de birouri, depozite, parcări sau service auto. Investiţia a depăşit suma de 40 de milioane de euro.

Vezi care era averea lui Romeo Duncă în 2010

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii