Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

Romcim, Multibat şi 23 Communication Ideas au lansat spotul promoțional „Iarna e ca vara!”

Bogdan_Naumovici.jpg
Din 1 iunie și până pe 31 august, cei care trimit codul promoţional din interiorul sacilor de Romcim şi Multibat pot câştiga unul dintre cele 100 de salarii-premiu de 1.000 de euro sau una dintre cele 1.000 de salopete din promoţie.

Campania este construită plecând de la faptul că, în perioada off-season de construcţii, meşterii rămân fără venituri. Astfel, Romcim şi Multibat vor acoperi, pentru 100 dintre ei, salariul pe perioada iernii, iar ideea de creaţie a fost construită cu umor pe „confuzia” personajului principal în legatură cu anotimpurile vara/ iarna.

Bogdan Naumovici (foto), director la 23 Communication Ideas, a declarat: „Spotul promoţional Iarna e ca vara! este, până acum, cel la care am lucrat cu cea mai mare plăcere, în 2015. Aţi crede, probabil, că se datorează lucrului cu Adrian Vancica şi a unui scenariu haios. Nu v-aţi înşela prea mult, comedia este rară în calupul publicitar şi îmi era dor de ea; însă surpriza şi plăcerea mea au venit din redescoperirea unui gen de client pe care mai că îl credeam dispărut. Un client care îşi înțelege şi îşi preţuieste utilizatorul final suficient de mult încât să îi dea acestuia ce vrea: poveste, umor, personaje, distracţie, nu doar mesaje de marketing. Un client care îşi preţuieşte suficient agenţia încât să o şi ascullte, dacă tot o plăteşte. Un client care a lăsat ca mesajul său promoţional să fie spus râzând, pentru că se potrivea şi pentru că nu s-a mai făcut niciodată. Motive pe care nu le-ar înţelege niciun focus grup. Costin Borc, Monica Tudor, Diana Giurgiuvanu, mulţumim pentru un proiect făcut cu zâmbetul pe buze.”

Acesta este primul proiect la nivel naţional dezvoltat de agenția 23 Communication Ideas pentru brandurile Romcim şi Multibat, în urma pitch-ului de strategie şi creaţie organizat în vara lui 2014.

Romcim şi Multibat sunt branduri etalon pe piaţa locală de materiale de construcţii.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii