Cautare
, Contributor

Sunt redactor Forbes Romania, coordonator al proiectului Forbes 50 cele mai influente femei din România, scriu despre cariere, educație și servicii medicale.

Lideri |
|

Românii vor putea deveni Entrepreneur Of The Year

Antreprenor
Din 2014 antreprenorii români vor putea participa la un amplu şi prestigios proiect global de business, propus de Ernst & Young România. Acesta anunţă afilierea la programul internaţional Entrepreneur Of The Year (EOY), derulat de companie la nivel global.  

În lume deţinătorii titlului EOY derulează afaceri care generează, în medie, un venit de circa 1 miliard de dolari şi au o rată medie de creştere de peste 17% pe an. Entrepreneur of the Year este un program global al cărui scop e recunoaşterea antreprenorilor de succes. Ernst & Young oferă în această competiţie un cadru în care antreprenori, consultanţi şi specialişti din întreaga lume fac schimb de idei şi perspective despre antreprenoriat şi despre cum se poate crea un mediu în care inovarea şi creativitatea să producă prosperitate. „Se generează idei, se creează o reţea de oportunitate pentru viitoare afaceri la care conectăm şi antreprenoriatul din România”, susţine Bogdan Ion, Country Managing Partner, Ernst & Young România. 

La ediţia din anul acesta a „The World Entrepreneur Of The Year Award”, a 13-a, derulată în perioada 5-9 iunie la Monte Carlo, participă antreprenorii selectaţi din  50 de ţări, iar candidaţii sunt evaluaţi de un juriu internaţional, format din deţinători ai titlului EOY din anii anteriori şi lideri de business din întreaga lume, în cadrul unor interviuri şi pe baza unor studii de caz dezvoltate de echipa fiecărei ţări participante. Pentru acordarea titlului, juriul analizează fiecare candidatură pe baza a şase criterii: spiritul antreprenorial, performanţa financiară, direcţia strategică, inovarea, impactul global şi integritatea şi puterea personală de influenţare. 
Printre câştigătorii titlului World Entrepreneur Of The Year din anii anteriori se numără antreprenori care au schimbat paradigma industriilor în care operează şi au impus noi standarde. Printre aceştia se numără Guy Laliberté, fondator şi CEO al Cirque du Soleil – considerat iniţiatorul unui nou model de business care a revoluţionat industria circului sau Wayne Huizenga, Preşedintele Huizenga Holdings Inc – considerat singura persoană din lumea corporatistă responsabilă cu listarea a şase companii la bursa din New York şi fondatorul a trei companii listate în Fortune 500 la nivel global. 
Programul Entrepreneur Of The Year a fost demarat de Ernst & Young în 1986, în Statele Unite şi, începând cu1993, a fost extins la nivel internaţional. În prezent, EOY se derulează în peste 50 de ţări. 

În România, Ernst & Young este unul dintre liderii de pe piaţa serviciilor profesionale încă de la înfiinţare, în anul 1992. Cei peste 500 angajaţi din România şi Republica Moldova furnizează servicii integrate de audit, fiscalitate, asistenţă în tranzacţii şi servicii de asistenţă în afaceri către companii multinaţionale şi locale. 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii