FacebookTwitterLinkedIn

Auto.ro a dezvoltat secțiunea ATM în cadrul aplicației pentru mobil, posesorii de smartphone putând localiza începând de astăzi cele mai apropiate bancomate ale tuturor băncilor din România, prin indicarea distanței, direcției și sensului de mers. Astfel, românii vor putea să găsească rapid și ușor toate bancomatele din întreaga țară.

Aplicația poate fi descărcată gratuit și vine în sprijinul românilor presați de timp care trebuie să găsească ușor un bancomat al unei anumite bănci sau orice alt serviciu existent în aplicație. În doar câteva secunde utilizatorii pot să afle care este cel mai apropiat bancomat și vor beneficia de indicații exacte pentru a ajunge cât mai rapid la locația dorită.

“Am plecat de la o problemă pe care o aveam și noi, fiecare posesor de card, când ne doream să găsim cel mai apropiat bancomat, sau bancomatul băncii preferate. Avem convingerea că serviciul ATM din cadrul aplicației este un pas important în creșterea nivelului de confort oferit tuturor românilor. Necesitatea a fost subliniată și de utilizatori, ceea ce ne confirmă încă o dată faptul că românii conștientizeză utilitatea aplicației Auto.ro”, a declarat Sergiu Gamureac, Director Executiv Auto.ro.

Printre principalele servicii auto accesate de peste 135.000 de utilizatori ai aplicației Auto.ro se numără: benzinării, vulcanizări, spălătorii, service-uri, taxi-uri, asistență rutieră, parcări, pensiuni și bancomate.