Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Travel |
|

Românii nu se grăbesc cu turismul intern, în absența unor reguli clare

Agențiile de turism sunt dezamăgite de numărul mic de solicitări de pachete de vacanță pentru vara 2020, deși debutul sezonului estival a fost anunțat pentru data de 15 iunie.
 aboneaza-te
grecia plaja shutterstock_736838779

Agențiile de turism sunt dezamăgite de numărul mic de solicitări de pachete de vacanță pentru vara 2020, deși debutul sezonului estival a fost anunțat pentru data de 15 iunie. Majoritatea solicitărilor făcute de curând au venit din partea celor care mai aveau vouchere de vacanță de anul trecut, în contextul în care lipsa unor reguli clare pentru sectorul de turism îi descurajează pe aceștia, anunță Mediafax.

Guvernul nu a emis încă un set de reguli clare pentru patronii de hoteluri, însă unii dintre aceștia și-au stabilit deja propiile reguli și măsuri de protecție, din dorința de a-și primi oaspeții.

Agenția de turism Paradis Vacanțe de Vis a anunțat că restaurantele hotelurilor vor funcționa în regim room service, purtarea măștii e obligatorie în spațiile comune din locul de cazare și vor exista puncte de prim ajutor în incinta hotelurilor.

Hello Holydays îi informează pe turiști că cei care vor să își rezerve o vacanță pe litoralul românesc în perioada 15-20 iunie, trebuie să știe că prețul pentru o noapte de cazare în Mamaia, la un hotel de 4 stele, este de 89 lei.

Pe de altă parte, majoritatea tinerilor preferă să aștepte ridicarea restricțiilor de călătorie pentru a se putea bucura de o vacanță în străinătate, informează Mediafax.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii