Cautare
, Contributor

Travel |
|

Românii caută vacanțe în Bali în ianuarie. Vacanțele spre destinații exotice costă între 600 şi 2.000 de euro

Tot mai mulți români aleg să călătorească în sezonul rece și caută, în special, destinațiile exotice. Potrivit agenției de turism Paravion, cea mai solicitată destinație exotică de către turiștii români, pentru această lună, este Bali, iar bugetul mediu alocat pentru o vacanţă de 10 nopţi la 4 stele în această insulă se ridică la 1.400 de euro de persoană. 
Plaja exotica

Temperaturile ridicate și frumusețea locurilor îi determină pe turiștii români care merg în concedii în străinătate, în luna ianuarie, să aleagă destinațiile exotice. În topul preferințelor din această lună se regăsește mica insulă din Indonezia, Bali, deja consacrată în rândul românilor. Cei care călătoresc aici cheltuiesc circa 1.400 de euro de persoană pe o vacanţă ce include biletul de avion dus-întors, transferul de la aeroport şi cazarea pe 10 nopţi, cu mic dejun inclus, la un hotel de 4 stele.

„Românii care au ales să călătorească în plină iarnă în afara continentului cu un buget mai redus și și-au îndreptat atenția către destinații precum Dubai, unde o vacanţă de 7 nopţi la un hotel de 3 stele, cu bilete de avion incluse, costă, în medie, 600 de euro de persoană”, declară Remus Vișan, Director General al Paravion.

Potrivit acestuia, există un număr ridicat de turişti care profită de perioada de imediat după Sărbători pentru a călători inclusiv în destinaţii exclusiviste, precum Maldive. Astfel, plătesc, în medie, circa 2.000 de euro de persoană pentru un pachet ce acoperă transportul cu avionul dus-întors, transferul de la aeroport şi retur, respectiv 7 nopţi de cazare la hotel de 4 sau 5 stele.

Citește și: Motivele pentru care Forbes SUA recomandă Bucureștiul și Brașovul ca destinații ieftine pentru 2017

De asemenea, şi apetitul românilor pentru city break-urile europene se păstrează și în luna ianuarie. Astfel că, în topul destinațiilor preferate de către turiști se regăsesc marile metropole precum Amsterdam, Munchen, Paris și Viena. Majoritatea plecărilor către aceste destinații au loc în prima jumătate a lunii ianuarie, iar durata medie de călătorie este de 3-4 zile.

Cei care îşi doresc un city break în Europa cu un buget mai redus pot opta pentru biletele de avion cu plecare către orașe precum Roma, Milano, Torino, Berlin, Atena sau Istanbul, acestea fiind cele mai ieftine destinații disponibile pentru luna ianuarie”, adaugă reprezentantul companiei.

Conform datelor Paravion, cel mai ieftin bilet de avion cu destinație europeană care s-a rezervat pentru luna ianuarie este unul de pe ruta București – Roma, la prețul de 29 de euro.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii