Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

CORONAVIRUS |
|

Românii care și-au programat vacanța în Grecia au la dispoziție lista cu centrele acreditate unde pot face testul de coronavirus

Ministerul Sănătății pune la dispoziția turiștilor români lista centrelor acreditate pentru efectuarea testelor PCR pentru COVID-19, după ce autoritățile din Grecia anunțat că turiștii care intră în țară pe cale terestră trebuie să facă dovada unui test negativ.
 aboneaza-te
shutterstock_1656883729

Potrivit reprezentanților din Ministerul Sănătății, până în acest moment există 113 de centre de testare la nivel național. Lista poate fi consultată pe site-ul Ministerului Sănătății, notează Digi24.

Testele trebuie să nu fie mai vechi de 72 de ore înainte de momentul intrării pe teritoriul Republicii Elene. Acestea sunt necesare începând cu 15 iulie, ora 06.00. Ele trebuie efectuate în laboratoare acreditate, iar certificatele trebuie să fie emise în limba engleză şi să conţină numele şi prenumele persoanei testate, precum şi seria şi numărul cărţii de identitate sau ale paşaportului persoanei respective, informează Ministerul Afacerilor Externe.

De asemenea, este în continuare necesară completarea formularului online, cu cel puțin 24 de ore înainte de a intra în Grecia.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii