Cautare
, Contributor

Gadget |
|

Românii care au creat cel mai mic adaptor universal din lume: „Toate comenzile înregistrate pe Kickstarter vor fi onorate anul acesta”

Doi frați din București, Monica și Daniel Lazăr, sunt mințile din spatele MICRO, cel mai mic adaptor universal de călătorii din lume. Compatibil în peste 150 de țări, gadgetul e listat pe platforma de crowdfunding Kickstarter și a strâns deja 380.000 de lire sterline.
lazar 1

Din campania românilor au mai rămas doar șase zile, timp în care oricine mai poate achiziționa produsul la un preț cu discount semnificativ, după modelul Kickstarter. Un alt bonus pentru susținători este faptul că aceștia vor fi chiar primii oameni din lume care vor deține MICRO.

Faptul că adaptorul universal MICRO va fi livrat oriunde în lume, poate fi folosit în peste 150 de țări de pe toate cele șapte continente și are inclusă o siguranță ușor de înlocuit care împiedică distrugerea device-urile scumpe (laptop, telefon, tabletă) la supratensiune, a convins până acum peste 9.000 de oameni.

Citește și: În 5 ani, românii de la Tellur vor să ajungă în top 5 branduri de accesorii telecom din Europa

Susținerea atâtor oameni ne onorează, ei sunt motivul pentru care MICRO va exista pe piață. Produsul e deja în curs de brevetare, iar imediat după încheierea campaniei vom intra în etapa de producție în masă, perioadă pe care eu voi petrece în persoană la fabrica producătorului. Toate comenzile înregistrate pe Kickstarter vor fi onorate anul acesta. În 2018 sperăm ca MICRO să le fie disponibil călătorilor în cât mai multe aeroporturi din lume, dar și într-un magazin online”, a declarat Daniel Lazăr, director de proiectare a produselor.

Dimensiunea celui mai mic adaptor universal de călătorii din lume este comparabilă cu o pereche de baterii AAA. Românii și-au atins scopul de finanțare de 15.500 de lire sterline în puțin peste trei ore de la lansare, iar proiectul a avut mult râvnitul titlu de “Cea mai populară campanie” pe Kickstarter timp de cinci zile la rând.

Frații Lazăr au creat Kickstart Success, firma din spatele MICRO, împreună cu partenerul lor de afaceri englez, Sam Olawale. Ideea produsului i-a venit lui Daniel, care e pasionat de produse care arată bine și aduc valoare în viețile utilizatorilor. După 10 ani în care a vizitat mai mult de 70 de țări, Monica a știut imediat că MICRO e un produs revoluționar.

După un an și jumătate în care au testat ideea, au dezvoltat conceptul și au lucrat cu fabrici cu tradiție pentru manufacturarea a trei generații de prototipuri, au lansat campania pe Kickstarter în mai 2017.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii