Cautare




, Contributor

Travel |
|

Românii au început să îşi planifice vacanţa de vară. Care sunt cele mai căutate destinaţii

Turiștii români au început să își planifice și să achiziționeze vacanțele estivale încă din prima lună a anului, potrivit Paravion.ro, agenţie română de turism 100% online.
Anastasis Apartments Imerovigli, Grecia

Astfel, cele mai cumpărate destinații pe Paravion.ro sunt Antalya, Rhodos, Creta (Chania) și Santorini, cu servicii și cazare premium în hoteluri de 4-5 stele.

Conform reprezentanțior agenției, pachetele early booking oferă discount-uri avantajoase din partea tur-operatorilor și hotelierilor pentru toate perioadele de călătorie, cu până la 35% mai ieftine față de prețul normal de achiziție, comparativ cu alte oferte speciale sau last minute-uri, care oferă reduceri limitate pe anumite destinații, hoteluri și date de plecare.

”Prin achiziția unui pachet early booking, clientul beneficiază de un preț mai avantajos față de oferta normală, își poate alege pachetul dorit și perioada de călătorie cu efort redus și are timp să își pregătească vacanța pentru a profita la maxim de destinație”, explică Remus Vișan, Managing Director-ul Paravion.ro.

În cazul Paravion.ro, vacanțele early booking sunt între 10% și 35% mai ieftine față de  prețul normal de achiziție și se adresează în special turiștilor care caută hoteluri superioare, de 4-5 stele, cu servicii premium la un preț redus. Pentru pachetele ieftine, cu cazări la hoteluri de 2-3 stele, reducerile se situează în general între 4% și 15%.

În ceea ce privește profilul turistului român care achiziționează pachete early booking, acesta alege, de cele mai multe ori, să plece în vacanță cu familia sau în cuplu, preferă să își planifice concediul din timp și să-l  plătească online, cu cardul.

”Peste 85% din clienții care cumpără early booking de pe Paravion.ro aleg plata online cu cardul, prin Internet banking sau cu card de rate, in timp ce aproximativ 15% preferă plata prin transfer bancar sau numerar”, afirmă Managing Director-ul Paravion.ro.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii