Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Travel |
|

România se află pe lista celor 19 țări care pot trimite turiști în Grecia

Guvernul de la Atena a anunţat lista celor 19 ţări care vor putea trimite turişti în Grecia începând cu 15 iunie, pe listă figurând şi România, Cipru, China, Israel, Australia, Bulgaria, Serbia, Japonia, Polonia, Ungaria şi Cehia, informează Agerpres, conform site-ului greekcitytimes.com.
grecia, zakynthos
Ministrul elen al Turismului, Harry Theoharis, a prezentat planul „Repornirea turismului”, în care se precizează că din 15 iunie Grecia va permite intrarea turiştilor, iniţial din ţările alese „pe criterii epidemiologice”. Mai mult, Harry Theoharis a declarat că turiştii care vin în Grecia nu trebuie să se testeze pentru coronavirus înainte de a călători şi nici nu vor fi în carantină după sosire.
Grecia a întocmit o listă de 19 ţări (unde datele epidemiologice sunt „bune”) care vor putea trimite turişti în Grecia din 15 iunie.
Peste 500 de plaje au fost redeschise sâmbătă, în condiţiile în care Grecia încearcă să găsească un echilibru între asigurarea măsurilor de protecţie faţă de pandemia de COVID-19 şi revitalizarea turismului.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii