Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

SportsMoney |
|

România s-a calificat la Campionatul European din Franța, după ce a învins cu 3-0 reprezentativa Insulelor Feroe

Echipa de fotbal a României a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 3-0 (2-0), selecţionata Insulelor Feroe, în ultima etapă a grupelor preliminare ale Campionatului European din 2016, şi s-a calificat la turneul final care va avea loc în Franţa, informează MEDIAFAX.
Insulele Feroe Romania

Golurile au fost marcate de Constantin Budescu, în minutele 4 şi 45+1, şi de Alexandru Maxim ’82. Golurile înscrise la Torshavn sunt primele reuşite ale lui Budescu pentru prima reprezentativă.

Selecţionata României a încheiat această campanie de calificare pe locul doi în grupă, după Irlanda de Nord, dar fără înfrângere şi fără gol primit în deplasare.

Turneul final al Campionatului European, la care vor participa în premieră 24 de echipe, se va desfăşura în Franţa, în perioada 10 iunie – 10 iulie 2016.

România a mai fost prezentă la patru ediţii ale turneului final al Campionatului European, Euro-1984, Euro-1996, Euro-2000 şi Euro-2008. În 2000, la ediţia din Belgia şi Olanda, echipa antrenată atunci de Emeric Ienei s-a calificat în sferturile de finală, acesta fiind cel mai bun rezultat al naţionalei române.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii