FacebookTwitterLinkedIn

România a fost inclusă recent pe o listă foarte scurtă a destinațiilor europene sigure pentru vacanța de vară din 2020. Alături de țara noastră, pe lista celor de la Esquire Italia se mai află doar Grecia, Croația și Portugalia, state în care numărul cazurilor de Covid-19 este „foarte mic și, deci, sunt considerate sigure”, notează Digi24.

Un alt beneficiu al României este faptul că distanța este relativ mică de Italia, turiștii nefiind obligați să facă o călătorie lungă pentru o vacanță sigură de vară.

„Din lista noastră de destinații turistice europene sigure și perfecte pentru această vară, România este cea pe care italienii au tendința să o viziteze cel mai puțin. Cu toate acestea, este o greșeală: pentru iubitorii de mâncare, drumeții pe munte și plimbări în orașe, România este un adevărat paradis. Iar costurile sunt foarte accesibile. 2020 este anul perfect pentru a o descoperi. România este printre cele mai sigure țări de pe tot continentul când vine vorba de pandemia de coronavirus”, scriu cei de la Esquire.