Cautare
, Contributor

Forbes.com

IT |
|

România, noul Silicon Valley est-european?

Michael_Koch.jpg
Sosit pentru prima dată în România în urmă cu un an de zile, Michael Koch, considerat unul dintre pionierii industriei de producţie digitală la nivel mondial, are deja în plan să transforme piaţa IT românească într-un Silicon Valley est-european.   După ce a călătorit în țară și a interacționat cu tinerii IT-iști români, fondatorul grupului de companii Catalyst intenționează să conecteze resurselor vaste de talent şi inteligenţă tehnologică din România la cerinţele celor mai importanți utilizatori globali de platforme digitale.   El a povestit pentru Forbes că talentul, resursele şi infrastructura sunt deja prezente aici. Cum va transforma Koch, România în cel mai important centru de dezvoltare digitală din Europa?

“Am construit deja o echipă de nivel internaţional la Bucureşti şi vom continua să aducem alături de noi cele mai bune capabilităţi digitale, prin angajarea celor mai buni experţi din România, pentru a le livra clienţilor noştri proiecte digitale de vârf. Vom recruta 250 de specialişti în următorii doi ani şi vom oferi un mediu de lucru în care echipele noastre vor dezvolta proiecte pentru cele mai mari branduri globale. Echipele noastre vor oferi unele din cele mai ridicate niveluri de execuţie disponibile în prezent,” susține Michael Koch. 

Michael are o experienţă extinsă în dezvoltarea de start-up-uri digitale şi de echipe performante de specialişti, care au potenţialul de a creşte eficient, rapid şi la nivel global, iar lansarea companiei Catalyst Worldwide va transforma România în cel mai important centru de dezvoltare digitală din Europa. Catalyst Worldwide este un furnizor transcontinental de tehnologie şi un centru global de excelenţă (Global Digital Think Tank™) care reuneşte cei mai buni specialişti în tehnologie pentru a satisface cerinţele esenţiale de business ale directorilor de marketing de la companii din topul Fortune 50.

Strategia Catalyst Worldwide este de ale oferi clienţilor săi echipe globale şi foarte flexibile de experţi care pot asigura soluţii pentru toate brandurileşi tehnologiile. Compania îşi concentreazăresursele pentru a oferi standarde impecabile de comunicare şi execuţie digitală, astfel încât să răspundă nevoilor individuale ale clienţilor săi.

Catalyst Worldwide a fost lansatăîn 2012 de CEO-ul său Michael Koch, ca parte integrantă a Grupului Catalyst. Portofoliul actual şi viitor al Grupului include: centrul de producţie internaţional al CATALYST WORLDWIDE şi incubatorul de soluţii digitale asociat acestuia, Global Digital Think Tank. În paralel, va fi deschisă în Bucureşti o universitate care va reuni cei mai inovatori antreprenori IT într-un ecosistem digital de avangardă (Digital University). Nu exclude din proiect nici Digital Catalyst Fund, un fond de investiții destinat susținerii ideilor antreprenoriale din întreaga lume, din Silicon Valley – California şi New York până în Europa, la Bucureşti.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii