Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Media şi entertainment |
|

România este în primele opt echipe de tenis feminin din lume

Alexandra Dulgheru (foto) a învins-o, duminică, pe Francoise Abanda, aducând României punctul victoriei în întâlnirea cu Canada, scor 3-1, şi calificarea pentru prima dată din 1981 între cele mai bune opt echipe feminine de tenis din lume, în Grupa Mondială a Fed Cup, informează Mediafax.
 aboneaza-te
Alexandra_Dulgheru_2010

Dulgheru a câștigat cu scorul de 3-6, 7-5, 6-2, după un meci care a durat două ore şi 11 minute.
Tot duminică, Andreea Mitu, locul 104 WTA, a învins-o cu 4-6, 6-4, 6-1 pe Eugenie Bouchard, locul 7 WTA, aducând echipa tricoloră în avantaj, scor 2-1, în întâlnirea cu Canada, de la Montreal, din barajul pentru Grupa Mondială a Cupei Federaţiei.

Sâmbătă, Irina-Camelia Begu, locul 33 WTA, a fost învinsă, cu scorul de 4-6, 7-5, 6-4, de Francoise Abanda, locul 260 WTA, în primul meci al întâlnirii dintre Canada şi România.

Cuplul Gabriela Dabrowski /Sharon Fichman a învins, cu scorul de 6-1, 4-6, 10-5, perechea Andreea Mitu/Raluca Olaru, stabilind scorul final al întâlnirii Canada – România – 2-3.
România va evolua în 2016, în sferturile de finală ale Grupei Mondiale, alături de una dintre echipele din Rusia, Cehia, Germania, Franţa, Italia, Olanda şi Elveţia. Partidele vor avea loc în sistem eliminatoriu, adversara tricolorelor urmând a fi cunoscută după o tragere la sorţi.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii