FacebookTwitterLinkedIn

Serialul de călătorii şi lifestyle al Travel Channel “Jonathan Phang Gourmet Trains”  va prezenta astăzi un episod despre România, potrivit Mediafax. Reportajul a fost făcut în Bucureşti şi Sinaia, la Palatul Parlamentului, la restaurantul din Bucureşti al lui Mircea Dinescu şi respectiv la Castelul Peleş. Episodul “De la Bucureşti la Istanbul cu Venice Simplon-Orient Express/ Bucharest to Istanbul on the Venice Simplon-Orient Express” va avea premiera marţi, 18 februarie, de la ora 21.00 şi va fi difuzat în Marea Britanie, în România, dar şi în Europa, Orientul Mijlociu şi Africa.

Jonathan Phang a călătorit, în septembrie 2013, din Bucureşti la Istanbul, prin Munţii Carpaţi, oprindu-se în mai multe locuri din Bucureşti şi Sinaia.

Travel Channel a fost lansat în 1994 şi este disponibil în 21 de variante lingvistice în peste 130 de ţări din Europa, Orientul Mijlociu, Africa şi zona Asia-Pacific. Travel Channel International face parte din Scripps Networks International, divizia de dezvoltare globală a Scripps Networks Interactive, Inc. Travel Channel este canalul care difuzează şi seria “Wild Carpathia”.