Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Media şi entertainment |
|

Documentarul „România în Afganistan” a fost selecționat la Festivalul de Film Istoric şi Militar din Polonia

Documentarul „România în Afganistan", realizat de reporteri ai Radio România Actualităţi, a fost selectat la cea de-a VI-a ediţie a Festivalului Internaţional de Film Istoric şi Militar de la Varşovia (Polonia), care se va desfăşura în perioada 8-12 septembrie, informează MEDIAFAX.
Romania in Afganistan

Documentarul „România în Afganistan”, despre cei 12 ani de prezenţă românească în Afganistan, a fost selecţionat în categoria „documentar militar” la cea de-a VI-a ediţie a International Historical and Military Film Festival, de la Varşovia, alături de producţii din 19 ţări, printre care Polonia, Franţa, Australia, Canada, Iran, Spania şi Elveţia.

Documentarul este semnat de jurnaliştii Mario Balint şi Ilie Pintea şi îl are drept producător pe Nicu Popescu. A fost realizat de reporterii Radio România Actualități cu sprijinul Statului Major General, în condiţiile dificile de climă şi securitate impuse de teatrul de operaţii din Afganistan. Trimişii speciali ai radioului public au însoţit trupele româneşti în linia întâi şi au reuşit să surprindă cele mai importante informaţii, imagini şi mai ales sentimentele militarilor români aflaţi în luptă, potrivit Radio România. (Foto: Arhiva SRR)

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii