Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Afaceri |
|

România are 6 proiecte în #BeAI, competiția dedicată inteligenței artificiale

Șase start-up-uri din România au fost selectate, alături de alte patru din Estonia, Franţa, Olanda și Rusia, să participe în programul #BeAI, unul dintre primele pre-acceleratoare din Europa dedicate Inteligenţei Artificiale (AI).  
 aboneaza-te
Inteligenta Artificiala

În competiție s-au înregistrat, în luna septembrie, peste 70 de aplicaţii din nouă ţări: Bulgaria, Cehia, Estonia, Franţa, Germania, Olanda, India, România şi Rusia, informează Agerpres.

Proiectele selectate sunt: EVAAI (Estonia), Emoface (Franţa), Lienda (Rusia), WIYO (Olanda), Crowdlens (România), Zoom Report (România), Webcube (România), Meanyng.ai (România), RepsMate (România) şi Factide (România).

Cele zece start-up-uri câștigătore vor participa,  în următoarele două luni, la sesiuni de mentorat facilitate de peste 30 de profesionişti mondiali de top, cu expertiză în strategie şi dezvoltare de AI, investiţii în AI, dar și alte aspecte esenţiale juridice sau de marketing. 

Finanțare de 50.000 de euro

Programul se desfăşoară exclusiv online, o parte din sesiuni fiind transmise live pe pagina de Facebook Bucharest.AI. 

De asemenea, cinci din cele zece startup-uri vor fi invitate să participe la sesiunea de pitch-uri din cadrul DevFest 2020 din data de 17 octombrie.

Sesiunea de prezentări finale va avea loc pe 8 decembrie 2020, iar cele mai bune idei vor concura pentru accesarea unei finanţări de tip pre-seed de până la 50.000 de euro, de la GapMinder, şi unul din cele trei locuri din programul de accelerare Techcelerator, ediţia de primăvară 2021, mai notează Agerpres.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii