Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Industrie |
|

România are 13 stațiuni turistice atestate ca fiind de interes local și național

Autoritățile române încearcă să estompeze efectele provocate de pandemia de coronavirus asupra unui sector la fel de greu încercat, în această perioadă dificilă, ca HoReCa: turismul.
shutterstock_404084071

În acest sens, acestea au atestat un număr de 13 stațiuni ca fiind zone turistice de interes local și național, pentru ca acestea să reușească să atragă finanțări nerambursabile pentru diferite proiecte, informează Agerpres.

Astfel, luna trecută, Executivul de la București a aprobat atestarea comunei Ocna-Șugatag din județul Maramureș, ca stațiune turistică de interes național alături de alte 12 localități, ca stațiuni turistice de interes local.

Printre cele 12 localități din România care au primit statutul de stațiuni turistice de interes local se numără: Anina din județul Caraș-Severin, Sadova, Dorna-Arini și Vatra Moldoviței din județul Suceava, Cavnic și Sighetu Marmației din județul Maramureș, Ghioroc din județul Arad, Sânnicolau Mare din județul Timiș, Ștei și Zona turistică a comunei Borș din județul Bihor, Tulucești din județul Galați și Gura Siriului din județul Buzău.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii