FacebookTwitterLinkedIn

“Principalul obiectiv al acestei asociaţii îl constituie susţinerea şi promovarea capitalului românesc”, a declarat omul de afaceri Ioan Niculae, cel mai bogat român şi  unul dintre promotorii asociaţiei.

Află la cât se ridică averea lui Ioan Niculae, potrivit Top Forbes 500 Miliardari 2012

La evenimentul oficial de constituire a asociaţiei, care va avea loc pe 17 aprilie la Willbrook Platinum, şi-au anunţat intenţia de a partipa zeci de antreprenori români, reprezentantivi la nivel naţional, cu afaceri cumulate de peste trei miliarde de euro, din agricultură, turism, domeniul feroviar, comerţ, industria alimentară, energie, IT, retail, construcţii, servicii medicale, farma şi altele. Denumirea organizaţiei va fi făcută publică în cadrul evenimentului de lansare.

„Datorită numarului mare de oameni de afaceri români care şi-au anuntat intenţia de a participa la acest eveniment, locaţia anunţată iniţial, respectiv Hotel Marriott din Bucureşti, a fost schimbată”, se arată într-un comunicat al Interagro SA, companie deţinută de omul de afaceri Ioan Niculae.

Antreprenorii români care doresc să devină membri ai acestei asociaţii sunt aşteptaţi la evenimentul de constituire, când se vor dezbate Statutul Asociaţiei şi problemele cu care se confruntă în acest moment mediul de afaceri autohton.

Pe lista invitaţilor sunt şi membri ai Guvernului, ai Senatului şi ai Camerei Deputaţilor, precum şi reprezentanţi ai confederaţiilor patronale, reprezentative la nivel naţional.