FacebookTwitterLinkedIn

Formatul televiziunii Romance TV este operat la nivel internațional de către Mainstream Networks Holding GmbH & Co. KG, o filială a Mainstream Media AG. În calitate de partener, ZDF Enterprises GmbH deține o participație de 26% în Mainstream Networks Holding.

Pentru operarea noilor canale, Mainstream Networks Holding a înființat două filiale Romance TV Magyar Betriebs GmbH și Romance TV România Betriebs GmbH, conduse de Tim Werner și Ralf Gabor în calitate de directori operaționali.

Tematic Media Group va fi responsabilă pentru activitățile de vânzări și marketing Romance TV pe teritoriul românesc și maghiar. Grupul media este specializat în special pe piețele din Europa Centrală și de Est, concentrându-se asupra distribuției regionale, atât a propriilor sale posturi de televiziune cât și a unui portofoliu de canale partenere.

VEZI AUDIENȚELE TELEVIZIUNILOR LA NIVEL URBAN – MARTIE 2016

Portofoliul de lansare a televiziunii Romance TV este format din filme bazate pe best-seller-uri, scrise de autori precum Rosamunde Pilcher, Inga Lindström sau Utta Danella, în formate de succes, cum ar fi „Das Traumschiff”, comedii romantice, filme-eveniment cu distribuții celebre și serii premiate cum ar fi „Sturm der Liebe”, „House Husbands” și „Danni Lowinski”.

Programele sunt disponibile în Ungaria într-o versiune sincronizată și în România, în limba originală cu subtitrare.

CITEȘTE: POVEȘTI DE ADORMIT CONSUMATORII

De la lansarea postului din 2008, pe piețele vorbitoare de limbă germană, Romance TV s-a poziționat ca un actor important în peisajul TV. Romance TV este cel mai cunoscut post de tip Pay TV, având majoritatea audienței formată din femei. Primul proiect de succes în afara Germaniei a fost lansat ca Romance TV Polska în 2010. Între timp acest concept TV, bazat pe atractivitatea producțiilor în principal din Germania, a realizat o acoperire de piață de 100% în Polonia pe satelit, fiind de asemenea distribuit în cele mai importante platforme de cablu.

Tim Werner, Director Operațional al Romance TV și Membru în Consiliul Mainstream Media AG a declarat că: „Dragostea si pasiunea sunt sentimente care mișcă întreaga lume. Niciun alt post nu prezintă aceste emoții așa cum o face Romance TV prin intermediul producțiilor sale de înaltă calitate. Suntem încrezători că vom continua această poveste de succes, lărgindu-ne distribuția la nivel internațional. Pentru acest obiectiv, avem un partener puternic de partea noastră, Tematic Media Group, care cunoaște piețele locale din România și Ungaria mai bine decât oricine altcineva. Romance TV se potrivește perfect în portofoliul său de canale”.

VEZI AUDIENȚELE TELEVIZIUNILOR LA NIVEL NAȚIONAL – MARTIE 2016

Radu Morar, Director General al Tematic Media Group, a spus: „Suntem încântați că, pe lângă A+E Networks, AMC, Script Network și Viacom, putem extinde portofoliul de clienți internaționali cu Romance TV.”