FacebookTwitterLinkedIn

Televiziunea de filme este dedicată unui public țintă feminin de peste 30 de ani dar și partenerilor acestora, difuzând „numai scene frumoase și cu un final întotdeauna fericit“, potrivit prezentării susținute în fața cabliștilor prezenți la eveniment de Tim Werner, Chief Operating Officer la Mainstream Networks AG, parte din grupul de firme care deține Romance TV.

Televiziunea se distribuie prin fibră optică și are în prezent un semnal comun pentru România și Ungaria, cu subtitrare în limba română.

Televiziunea Romance TV (www.romance-tv.ro) difuzează peste 800 de ore de programe noi pe an, difuzând printre altele serialul francez „Seconde chance“ (o comedie dramatică în 180 de episoade difuzată inițial de TF1 în anii 2008-2009), serialul „Rosamunde Pilcher“ despre scriitoarea cu același nume realizat de ZDF și alte producții europene din Marea Britanie, Franța sau Scandinavia.

Romance TV difuzează de asemenea mai multe programe în exclusivitate pe piața din Europa de Est, printre care „Dragoste furtunoasă“ / „Storm Love“, în slotul orar de după-amiaza, o telenovelă care are în centru viața unor familii din Bavaria sau serialul „O croazieră de vis“ / „Das Traumschiff“ / o producție lansată în 1981 și numărând peste 70 de episoade, versiunea în limba germană a seriei americane „Love Boat“ (1977-1987).

Directorul Tematic Cable, Victor Hodorog, a spus la finalul prezentării că Romance TV este cel mai nou partener Tematic Cable pe partea de distribuție, „sunt o companie mică dar foarte inimoși și vor să intre pe piața din România“.