FacebookTwitterLinkedIn

Din această poziție, Moraru va îndrumă și superviza cei aproape 500 de consultanți ai CBRE care desfășoară în zona CEE activități de management de proprietăți imobiliare – clădiri de birouri și centre comerciale. Ea va conduce de la București echipele de administratori de proprietăți din Austria, Cehia, Ungaria, Polonia, Slovacia și România.

„Când spui «Retail» sau «Property Management» în România, prima persoană care îți apare în minte este Luiza. Are o uriașă experiență, profunde cunoștințe de specialitate, este plină de entuziasm și energie. Aceste calități împreună cu know-how-ul echipei noastre din regiune ne vor ajută să livrăm, în continuare, cele mai bune soluții și rezultate clienților noștri”, a declarat Andreas Ridder, Președintele CBRE CEE.

În prezent, CBRE administrează la nivelul CEE o suprafață de 3,95 de milioane de metri pătrați, dintre care 1,8 milioane de metri pătrați de centre comerciale și 1 milion de metri pătrați de birouri, restul suprafeței fiind spații industriale și logistice.

Moraru are o experiență ca broker și consultant de retail de peste 17 ani, dintre care ultimii zece ani ca parte a CBRE România, fiind deja parte a echipei, în momentul preluării Eurisko de către CB Richard Ellis (devenită, între timp CBRE).

„În linia noastră de business, principala misiune este să îmbunătățim performanțele operaționale ale unei clădiri, în condiții de siguranță și legalitate, în beneficiul utilizatorilor și proprietarilor fiecărei clădiri în parte. Sunt nerăbdătoare să lucrez alături de colegii din regiune pentru a consolida parteneriatele actuale și pentru a extinde portofoliul de clienți cărora să le punem la dispoziție soluții personalizate”, a precizat Moraru.

În România, departamentul de administrare de proprietăți a fost înființat la finele anului 2013, sub conducerea Luizei Moraru. În prezent, acest portofoliul cuprinde 400.000 de metri pătrați, fiind format din clădiri precum Sun Plaza București, Vivo Cluj, Vivo Constanța și Timpuri Noi Square București.