Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Industrie |
|

ROMAERO şi Sikorsky semnează un memorandum pentru înființarea în România a unui centru regional de întreținere a elicopterelor Black Hawk

Companiile ROMAERO şi Sikorsky, parte a grupului Lockheed Martin, semnează joi un Memorandum de Înţelegere, în vederea înfiinţării în România a unui Centru Regional de Echipare şi Întreţinere a Elicopterelor Black Hawk, pentru Europa Centrală, informează Agerpres.
Black Hawk

Conform acordului, România ar urma să găzduiască primul centru regional de echipare şi mentenanţă Black Hawk, notează Agerpres.

Black Hawk, cel mai răspândit elicopter multi-rol şi multi-misiune din lume, ar urma să fie echipat de ROMAERO atât pentru misiuni militare, cât şi pentru operaţiuni de căutare şi salvare, servicii medicale de urgenţă, comandă şi control sau transport oficial. Elicopterele Black Hawk vor fi livrate pentru finalizare de către ROMAERO din fabrica PZL Mielec, Polonia, cea mai mare capabilitate de producţie a Lockheed Martin din afara SUA.

Semnarea Memorandumului va avea loc în prezenţa ministrului Economiei, Energiei şi Mediului de Afaceri, Virgil Popescu, ambasadorului Statelor Unite la Bucureşti, E.S. Adrian Zuckerman, adjunctului ambasadorului Poloniei în România, Natalia Piotrowska şi secretarului de stat pentru industria de apărare, Cristian Simu.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii