Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Bunuri de consum |
|

Rolls-Royce își menține activitatea producând cea mai exclusivistă miere din lume

În cel de-al treilea sezon de producție, circa 250.000 de angajați  din stupina  companiei Rolls-Royce își propun să depășească obiectivele de volum din 2020 pentru producția de „Miere Rolls-Royce”. Se întâmplă ca cei 250.000 de angajați împlicați în proces să fie albine, harnice și iscusite.  
1

Acțiunea se referă la aportul companiei Rolls-Royce în ceea ce privește conservarea populaţiei de albine, care indică un declin puternic atât în Marea Britanie, cât şi la nivel global, ca urmare a impactului negativ al omenirii asupra mediului înconjurător. Britanicii susţin, însă, că familia de 250.000 albine este în siguranţă pe teritoriul de 20 de hectare al celor de la Rolls-Royce, unde au acces la circa jumătate de milion de plante, copaci şi flori. Mai mult de atât, albinele explorează și teritoriul imens de circa 4.900 de hectare din Goodwood, West Sussex.

Stupina de pe teritoriul fabricii Rolls-Royce a fost creată în 2017. Aici sunt amplasați șase stupi de lemn, realizați manual de artizani britanici. Fiecare stup poartă numele unei mașini din gama Rolls-Royce: ”Phantom”, ”Wraith”, ”Ghost”, ”Dawn” și ”Cullinan”. Ultimul stup este numit ”Spirit of Ecstasy” – mascota iconică și sofisticată a companiei.

Richard Carter, Director Global Communications în cadrul Rolls-Royce Motor Cars, spune că „Stupina pune în evidență angajamentul nostru continuu față de mediu. Prin acest proiect, care vizează biodiversitatea terenului pe care îl deținem și, implicit,imensul nostru acoperiș viu, contribuim la conservarea populației de albine din Marea Britanie”.

La sfârșit de sezon, specialiștii prelucrează mierea manual. Aceasta este servită vizitatorilor și clienților companiei.  Prin  urmare, se poate spune că mierea are valoarea unui Rolls-Royce, adică vreo 300.000$. Mierea Rolls-Royce este o prețioasă și, evident, cea mai exclusivistă din lume.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii