Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

ForbesForward |
|

Roland Ruffing, CEO Metro Cash & Carry România: Ne asigurăm că cele mai solicitate produse sunt mereu disponibile

Roland Ruffing, CEO Metro Cash & Carry România, a declarat că a stabilit un grup de lucru care colaborează îndeaproape cu autoritățile române, astfel ei au mărit timpul alocat pentru curățarea și igienizarea magazinelor.
shutterstock_1076241908

Pentru a preveni răspândirea virusului, ei încurajează pe oricine consideră că este bolnav să consulte medicul și eventual să rămână acasă. De asemenea, au pus la punct noi proceduri temporare pentru a le oferi angajaților o flexibilitate și mai mare a programului de lucru.

CEO-ul companiei, a declarat că, a mărit timpul alocat pentru igienizarea magazinelor, în special a celor mai frecventate zone, precum casele de marcat, toaletele și spațiile special destinate angajaților. Pe lângă procedurile deja existente de curățenie zilnică, au adăugat ore suplimentare la programul fiecărui magazin. O astfel de procedură, de curățare, se petrece cel puțin la fiecare 30 de minute sau mai des, dacă este nevoie.

Echipa Metro lucrează îndeaproape cu furnizorii lor pentru a se asigura că cele mai solicitate produse sunt mereu disponibile. Datorită cererii mari pentru unele produse, cum ar fi consumabilele de curățenie, dezinfectante sau alimente de bază, ei asigură un lanț de aprovizionare în care toate articolele care au cerere mare în aceste zile, să fie reaprovizionate de mai multe ori pe zi. Cu toate acestea, în cazul unor produse esențiale în această perioadă și cu o cerere foarte mare, există posibilitatea de a întâmpina dificultăți în livrări.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii