Cautare
, Contributor

Modă |
|

Roger Federer și-a lansat propria linie de pantofi sport

Din noiembrie 2019, când Roger Federer și producătorul elvețian de încălțăminte On au făcut public parteneriatul pe care l-au încheiat, fanii legendei tenisului mondial au numărat zilele până la lansarea pantofilor care vor purta semnătura acestuia.  
 aboneaza-te
Roger Federer en collaboration avec la marque Suisse

Ei bine, așteptarea a meritat. The Roger Center Court, un pantof care combină stilul echipamentului de tenis cu designul și tehnologia modernă, a fost lansat de curând, putând fi achiziționat la prețul de 250 de dolari.
Design, confort și performanță – sunt caracteristicile principale de care producătorii au ținut cont atunci când au confecționat prototipul.
„M-am săturat să port pantofi incomozi. Îmi doream de mult ceva ușor și confortabil”, spunea Federer în cadrul unei conferințe de presă. Astfel că jucătorul de tenis a lansat această ediție limitată de sneakerși care îi poartă numele. Doar o mie de perechi vor fi disponibile deocamdată. Roger Federer va intra în clubul sportivilor miliardari până la finalul acestui an, estimează ediția americană a revistei Forbes. În vârstă de 38 de ani, Federer are o avere de aproape 900 milioane de dolari, bani câștigați atât pe terenul de tenis, dar și din numeroasele contracte de imagine. Numai în 2019 sportivul a câștigat 100 de milioane de dolari, fiind cel mai prolific an din întreaga sa carieră.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii