FacebookTwitterLinkedIn

Agenţia va asigura servicii de consultanţă strategică, corporate PR şi social media, dezvoltând şi implementând strategii de comunicare și pentru brandurile principale din portofoliul Carpatcement.

Strategia de PR propusă de agenţie pentru următorul an vizează creşterea notorietății companiei și îmbunătățirea interacțiunii cu presa.

„Sper că prin colaborarea cu Rogalski Damaschin PR vom da o nouă dimensiune comunicării corporate pentru compania noastră, într-o perioadă extrem de interesantă pentru industria cimentului și într-un moment în care România trebuie să-și reconsidere politica de dezvoltare a infrastructurii”, a declarat domnul Florian Aldea, Director General al  Carpatcement Holding și Președinte al Consiliului de Administrație al societății.

Cu un total al investițiilor de peste 500 de milioane de euro, HeidelbergCement este unul dintre cei mai importanți investitori germani din România, unde este prezent în producția de ciment, betoane și agregate prin Carpatcement Holding S.A., Carpat Beton S.R.L. și Carpat Agregate S.A.

HeidelbergCement este lider mondial pe piața de agregate și un important jucător în domeniul cimentului, betonului și al altor activități conexe, ceea ce îl poziționează printre cei mai mari producători de materiale de construcții din lume. Grupul are aproximativ 45.000 de angajați în 2.300 de locații din peste 40 de țări din întreaga lume.