FacebookTwitterLinkedIn

Performanțele CMS și în special ale echipei din România, care a devenit deja o placă turnantă pentru practica noastră regională, sunt, încă o dată, recunoscute prin promovarea unui nou partener în cadrul biroului din București. Rodica este un avocat excelent și un profesionist care s-a evidențiat în ultimii ani coordonând tranzacții complexe, de anvergură, cu implicații multijurisdicționale. Creșterea susținută pe care o înregistrăm în biroul din București are nevoie de noi lideri ca Rodica”, a declarat Gabriel Sidere, coordonatorul echipei de avocați al CMS România.

Ea a devenit, al optulea partener local, preluând o serie de noi atribuții în cadrul departamentului de Corporate & Commercial Law.

„Combinând accesul la resurse juridice vaste, oferite de colaborarea cu cei peste 1.000 de parteneri din rețeaua internațională a CMS, cu șansa de a fi implicată în unele dintre cele mai importante și complexe tranzacții la nivel regional, am reușit să creăm și să fidelizăm, împreună cu echipa din București, un portofoliu impresionant de clienți internaționali”, a declarat Rodica Manea, noul partener CMS România. 

Manea are experiență în fuziuni și achiziții internaționale și interne, tranzacții corporative, capitalizări, investiții și reorganizări corporative, contracte comerciale (cum ar fi asociațiile în participație – „joint ventures”, contractele de parteneriat – „partnership agreements” și acordurile acționarilor – „shareholders’ agreements”), precum și restructurarea post-achiziție și de conformare (compliance).

Cu o experiență de peste 18 ani, Rodica este specializată în tranzacții din sectorul instituțiilor și serviciilor financiare și din sectoarele producției și bunurilor de consum.

CMS Cameron McKenna Nabarro Olswang LLP este a șasea firmă de avocatură din lume, cu 4.500 de avocați și peste 1.000 de parteneri în 42 de țări. Biroul din București oferă servicii integrate în piețe de capital, finanțări, fuziuni și achiziții, Fintech, insolvență și restructurări, litigii și arbitraj, energie și real estate.