Cautare
, Contributor

Industrie |
|

Rockstar Construct, afaceri de 3,5 mil. euro în 2014

Rockstar Construct, sub care operează brandul piatraonline.ro, a avut afaceri de aproximativ 3,5 milioane euro în 2014, în creștere cu 36% față de 2013. Pentru anul în curs, conducerea companiei preconizează o cifră de afaceri de 5 milioane euro, mai precis o creștere cu 50% a business-ului.  
travertin

Afacerea piatraonline.ro a fost lansată în 2007, iar după un an de activitate a avut afaceri de 50.000 de euro. Până la ora actuală, piatraonline.ro a vândut peste 800.000 de mp de piatră naturală.

„Începutul a fost unul mai dificil, deoarece am pornit business-ul în perioada în care începuse criza și, în plus, piața de piatră naturală nu era foarte dezvoltată, la fel cum nici nu exista un comportament de cumpărare. În timp, însă, ne-am ambiționat să dezvoltăm o afacere sănătoasă, iar până în acest moment am fost alături de 100.000 de clienți în proiectele lor de amenajare”, spune Mariana Brădescu, business development manager al companiei.

Potrivit managementului companiei, cel mai căutat produs din gama de piatră naturală este travertinul. Printre cele mai vândute produse se află și marmura, ardezia flexibilă, mozaicurile din travertin și marmură și soluțiile de impermeabilizare.

Modelele de piatră comercializate de piatronline.ro provin din diverse țări precum: Bulgaria, Grecia, Turcia, India, China, Siria, Egipt, Brazilia și Spania.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii