Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Servicii financiare |
|

Robert Negoiţă, primarul Sectorului 3, spune că guvernul va compensa scăderea veniturilor locale, dacă impozitul pe venit se va diminua de la 16% la 10%

Guvernul Tudose va compensa cu sume suplimentare din bugetul de stat scăderea veniturilor bugetelor locale, în urma diminuării impozitului pe venit de la 16% la 10%, a anunţat primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă, la finalul întâlnirii reprezentanţilor Adunării Municipiilor din România cu premierul Mihai Tudose, la discuţiile de la Palatul Victoria luând parte şi liderul PSD, Liviu Dragnea, informează News.ro.
 aboneaza-te
robert-negoita-2

Robert Negoiţă a precizat că măsurile fiscale anunţate vor intra la adoptare în şedinţa de miercuri a guvernului.

„Am plecat de la o concluzie realistă – că scăderea impozitului pe venit afectează bugetele locale şi sunt de acord şi reprezentanţii guvernului. Am convenit că vom avea măsuri în compensare pentru anul 2018, astfel că nu vor scădea veniturile”, a declarat Robert Negoiţă, preşedintele Asociaţiei Municipiilor din România, la finalul discuţiilor de la Guvern. 

Robert Negoiță a susţinut că primarii au primit asigurări că prin aceste compensări veniturile la bugetele locale nu vor fi mai mici, în 2018, faţă de acest an.

VEZI AUDIENȚELE TELEVIZIUNILOR DE SPORT – OCTOMBRIE 2017

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii